VÅRA TJÄNSTER


Vi hjälper både dig som är början av din e-handelskarriär och dig som har en fullt fungerar webbutik men som vill utveckla, expandera och optimera din befintliga butik. Vi är redo att hjälpa dig och anta utmaningarna just du står inför. 

Sökmotoroptimering


Vi hjälper dig att optimera din webshop för att dina

produkter ska synas så bra som möjligt på Google. Med utgångspunkt i din Produktdata och Webshop arbetar vi med att öka trafik och konverteringar till din webshop.


Sökord och branschanalys


En viktig pusselbit är att använda relevanta sökord. Utgångspunkten är kundernas sökbeteende på beskrivande sökord. Hur är relevanta är sökorden för din verksamhet? Vi hjälper dig förbättra textinnehållet och beskrivningar i er Produktdata och Webshop.


Produktdata


Vi skapar och samlar in alla data om din produkt i en databas. I huvudsak handlar det om beskrivningstext, mått, vikt och volym, pris och rabatt samt bilder.

Webhandel


När du vill ha en webshop för att komma igång och utöka din försäljning. Vi hjälper dig med din webshop, lägger upp all information om produkter och tjänster, och skapar relevanta produktbeskrivningar.


Google Ads


Vi hjälper din butik att komma igång med Google Ads för att utöka din försäljning. Google Ads – betyder betald annonsering för att synas på Google. Den mest vanliga formen är annonsering på Google Sök.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna